Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kikötőben - Elnézést, a macskám agyoncsapta az ön kutyáját. - De hát az én kutyám egy Doberman, hogy ölhette meg az ön macskája? - Úgy, hogy vasmacska. ___________________________________________________________________________ Egy kiskutya szalad a sivatagban és így monfordírozik magában:-Juj,ha nem találok egy fát hát bepisilek.____________________________________Kép ____________ Két rendőr beszélget. Egyik a másikhoz: - Mi történt a kezeddel? - Megharapta a kutya. - És fertőtlenítetted? - Nem, mert elszaladt. _____________________________________________________________________________ Szőke nő panaszkodik a barátnőjének: - Képeld el, a kutyám, Pepe folyamatosan hazudik! - Nem hiszem el. Mutasd meg! - Rendben. Pepe, hogy csinál a kakas? - Vau vau! A szőke nő elégedetten odafordul a barátnőjéhez: - Látod, mondtam hogy hazudik! ___________________________________________________________________________ # Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közel a föld? # Meglazul a póráz Egy kutya gondolatai: - Itt lakom ezzel az emberrel, aki etet engem, meleg szállást biztosít, simogat és szeret engem. Ezek szerint ő az Isten! Egy macska gondolatai: - Itt lakom ezzel az emberrel. Etet engem, simogat, takarít, szállást biztosít. Ezek szerint én vagyok az Isten! __________________________________________________________________________ Két kutya beszélget Tegnap egyedül voltam otthon , amikor megszólalt a telefon. Felvettem és beleszóltam, hogy "vau", mire ő:- Ki beszél?Erre megint beleszóltam, hogy "vau". Aztán megértettétek egymást? Nem tudom, én mindenesetre lebetűztem neki: v- mint Vera, a-mint Anna, u-mint Ubul. És őt , hogy hívták? Marha.... vagy legalábbis ezt mondta. ___________________________________________________________________________ Két férfi kutyát sétáltat és közben beszélgetnek: - Magának igen szűk lehet a lakása! - Igen, de honnan tudja? - Onnan, hogy a kutyája nem széltében, hanem föl-le csóválja a farkát. ___________________________________________________________________________ Jan, megetette már a macskát? Igen, uram. Remek! És mivel? A kutyával.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sakk

(Lilla, 2010.10.01 19:11)

két hülye sakkozik az egyik mondja malom erre a másik te hülye a sakban nincs is malom amugy is én szerválok.

huje kutya

(dervalics domonkos, 2009.09.25 21:25)

mi a kutya neve ?
johanna mert huje dilis sárga iskolás kutya fajtája német juhász

a kutya

(keke, 2009.09.25 21:18)

szia barátnöm mondja az egyik nő:mizu?látod hogy nincs mutato ujjam igen mondja a másik.de nem tudom mért nincs mondja veronika.de jázmin vissza felel azért mert leharapta az ujjam egykutya.veronika meg kérdi de hogy ha nincs is kutyád? ugy hogy kaptam mondja jázmin veronika kérdi kitöl? senkitöl jött utánam. persze azt hogy. ugy hogy kobor kutya monta

EZ JÓ

(Vak ejtőernyős, 2009.02.13 21:01)

- Honnan tudja a vak ejtőernyős, hogy közel a föld?
- Meglazul a póráz.

...

(Jó étvágyat, 2009.02.13 20:58)

A vendéglős kutyája leül, s le nem veszi a szemét az
asztalnál falatozó vendégről. Az meg is unja, hívja a pincért
- Mondja, miért bámulja úgy a tányéromat ez a dög?
- Mert megismeri... Tetszik tudni, ő is mindennap ebből kap enni.

Üdvözlet a magyar

(rendőröknek. Csak magukra ismernek :) , 2009.02.13 20:57)

Pistike 5 lapát kutyaszarból kupacot épít a ház előtt. A postás rászól:
- Mit csinálsz Pistike?
- Postást.
Másnap, harmadnap ugyanez történik, a postás megunja és szól a rendőrnek, hogy szedje már rendbe Pistikét. A rendőr el is megy és probára teszi Pistikét:
- Na, mit építesz Pistike?
- Postást.
- Nem véletlenül rendőrt?
- ÁÁÁ!!! Ennyiből???

Pöttyös

(Dalmata, 2009.02.13 20:55)

Egy fickó moziba megy, és meglepetten tapasztalja, hogy melette egy kutya ül. A kutya elmélyülten nézi a filmet, a vidám jeleneteknél nevet, a szomorúaknál sírva fakad. Előadás után kíváncsian kíséri a hazafelé tartó kutyát. A kutya bemegy egy házba, ahol egy nő már várja.
- Magáé ez a kutya? - szólítja meg a nőt.
- Igen, miért?
- Ez fantasztikus, melettem ült a moziban és nézte a filmet. A vidám jeleneteknél nevetett, a szomorúaknál sírva fakadt.
- Mit láttak?
- A háború és békét.
- Hát ez nagyon furcsa, nem is értem, hogy lehet... - mondja a gazda.
- Ugye? Maga is csodálkozik?
- Hát persze. Hiszen amikor a könyvet olvasta, azt végig nagyon unta...

Bepisilős kutya

(és a fa, 2009.02.13 20:53)

A kutya nagy gondban van a Szaharában, ezért miközben szaladgál a sivatagban, így morfondíroz magában:
- Jajj, ha egy percen belül nem találok egy fát, még bepisilek.

éjfgohdfgh

(Laura, 2008.11.15 09:50)

Jé ezek jók