Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mennyire szereted a lovakat?

2009.04.06

Kép 1.Mi jut eszedbe erről a képről?

A ló és a lovas kitartó és csodálatra méltó összhangja.

Az a nap,(a legszebb) amikor a "lovammal" együtt lehettem, és együtt  dolgozhattam vele.

Hú, én nem tudnék   ilyen szép vágtát!

Kép 2.Mit csinálnál, ha te lennél a ló, és az az ember kigúnyolna valahogy a társai előtt?

Még negyobb büntit kapnék, ha cselekednék. (de ha nagyobb lenne a helyzet, lehet hogy fogaimat rámereszteném.)   Vagy a gazdimat várnám, mert tudom úgyis kiment, innen..De ha nem, hát ágaskodnék.

Rámereszteném szemeimet, és a fejemmel jól föllökném.. Nem csak nekem, mint "lónak" lenne nevetséges, de a barátai is jót kacagnának rajta..(legalább nem csak én vagyok nevetséges)

Kép 3.Milyen lelkiállapotban van ez a ló? Mit olvasol ki a szeméből?(mert sokat elárul)

Szerintem csak megijedt a fotóstól.. Vagy azon gondolkozik, hogy szabaduljon meg tőle..

Őszintén szólva egészen átlagos a tekintete.. Mint minden más lónak..

Szerintem nyugodt, ideges, feszült valamiért. Nem csak azért, mert éppen valaki egy furcsa "fotólencsét" nyom az arca elé, és az mozog, meg hangokat ad ki, talán valami idegesítheti is.Pl.: Egy szúnyog, hangos gyerekek zaja..stb.

Kép 4.Lennél ennek a lovasnak a helyében?(ugyanilyen képességekkel együtt)

Igaz, veszélyes egy sport, és bármi lehet belőle, de ha igazán összhangban vagyunk a lóval egészen biztosan lennék a helyében!!!

Talán.. Elsőre azt mondanám NEM-NEM! De ha jól elgondolkodunk ezen, végülis a képesség sokat segít rajta.

Nem! Hisz eléggé veszélyes, rizikós sport.. Bármikor lehet egy súlyos baleset belőle...

Kép 5.Egyértelműen látszik, hogy ez a ló milyen fajta.. Vajon tudod-e?

Szerintem telivér.. Valószínűleg angol telivér..

Kathiawari.. Talán az íves nyaka miatt..

Talán arab telivér, mert csuka feje van, és íves nyaka.

Kép

6.Ha a szabadban látnál (ami ma már nem valószínű) egy ilyen kancát, kiscsikójával, mit csinálnál?

Egyből hívnák valakit, csak hogy holnap már a lovardánkban találkozhassak velük.

Egyből csalogatnám magam felé őket, és tartalék élelmeim közül rájuk szánnám a legegészségesebbet. Majd lehet, hogy hívnám az edzőmet (lovas), hogy azonnal jöjjön ide, és valamit kezdjünk velük.

Nem biztos, hogy nekem azt súgná megérzésem, hogyegyből hívjak valakit, s fogják meg.. De biztos ebben az időben már ezt kéne tenni.. Szvem szerint hagynám őket békésen, nyugodtan éldegélni a mezőn, ahol együtt lehetnek, élveznék az életet!

Ha valamiből ugyanannyit gyűjtöttél, , akkor válaszd ki azt a két jelet amiből ugyanannyi lett, és a mostani hangulatod alapján dönts!(pl.: és , a kedvem:) A kiválasztott jelet olvasd el!

Ha -ből lett a legtöbb:Kép

Igazi lelkes, lóimádó vagy! Mindent megtennél, hogy egy elrontott lovat, kiszabadítsd bánatából! Értesz is a lovakhoz! Minden ló imád, de egy jó tanács: mértékkel a jutalomfalatokkal, és éreztesd a lóval, az irányítást te adod, és ha rosszalkodna, legyél határozaottabb, ne éreztesd túlságosan uralmadat fölötte, csak épp hogy érezze "többé nem rakoncátlankodok" címszót! Mindenesetre őszinte elismerés mindenki szemében rejlik! Gratulálunk!

Ha -ből lett a legtöbb:Kép

Meggondolt, határozott, lánglelkű lóimádóként ismer mindenki! Ilyen egy igazi lovas, vagy egy igazi lófan! Meggondoltságod látszik, még tapasztalataidon, ismertségeden javíts, amúgy mindenért, mindenki büszke rád! (lovak többségében) Érdemes otthoni lóüismeretes könyveidet lapozgatni, ahonnan fejleszteheted lóismereteidet! Ha ezeket össze fokozatosan gyűjtöd, még sokra viheted!

Ha -ből lett a legtöbb:Kép

Még lehet belőled valami! Bár, ha lovakat megismerjük nem egy vicckönyv "büdös lócitrom" címszó jutna az eszünkbe, hanem a lovak lágy, kedves, furfangos viselkedése. Érezz rá jobban a lovak viselkedésére, gyors döntéseidet, mostantól mellőzd, és előtte számolj el lassan 3-ig! Ismereteidet fejlezd, és talán így a lovak is közelebb viszonyulnak hozzád, megkedvelenek! Igaz, tényleg szereted őket, de még jobban is tudnád, ha

 

Forrás: www.lovunknak.eoldal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ru6e6u

(Csin, 2010.09.10 17:56)

Nekem jóóó lett XD